В подарунок червони корали

В подарунок червоні коралі -
Низка смутку розбитих надій..
Відголосок моєї печалі,
Безрозсудність далеких подій.

То скидаю останні надії -
Хай летять у глибокий ручай..
Несподіванність гибелі мрії,
Недосказаність- смута! Прощай!

Попливуть ті коралі далеко
По воді, та полинуть на дно..
Я до тебе, напевно, жорстока -
Не простила... Тобі все одно..

То ж прощайте, розбиті надії,
"Пасували" ви довго мені..
Ваша низка в воді червоніє -
То кохання забутого дні..


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.