Все мине

Нехай я залишусь сама,
Ти вирiшив це вже давно.
Життя йде за планом – зима,
А потiм весна все одно.

Нехай буде сумно менi
I дiм рiдний стане чужим,
Але так завжди восенi,
Все з часом розтане як дим.

Все має початок й фiнал.
Мiй смуток залишить мене.
Мабуть, ти мудрiше, бо знав.
Тепер знаю теж - все мине!


Рецензии