Хочу, щоб мене обманули...

Чому трапляється так,
що доросла дівчина літає в мріях і снах?
Навіщо в казки досі вірю я?
Особливо коли знаю,
Що там одна брехня!
Можливо я хочу,
щоб мене обманули,
Щоб сказали, щось гарне і пригорнули?
Сказали, що я потрібна комусь у цьому житі...
Почути можливо хочу я,
Що за мною сумує хоча б одна людина.
Чи почути слова,
Що хоть когось цікавить доля моя.
Як приємно слухати брехню!
Котру говориш ти...
Як хочеться в неї вірити мені...
Слова - вода!
Крізь пальці, як сито протіка
І сліду по собі не залиша.
Але вода - це руйнівна стихія,
За хвилини руйнує міста,
а тепер подумай коханий,
Яка пошматована моя душа...
Брехня твоя одурманила мене
І я як наркоманка до тебе знову іду.
Нову дозу солодкої брехні
Отримати хочу.


Рецензии
Твои стихи прекрасны, надеюсь ты понимаешь что это ЛОЖ=). Хотя на секунду показалось...

Сметана 2   20.06.2013 15:34     Заявить о нарушении