***

Сльоза по щоці стіка,
Як важко визнавати, що я одна...
Як важко чекати
І по кусочках розбите серце збирати...
Збирати, плакати, чекати
І знову тебе в обіймах іншої втрачати...
Але втрачати можна лише своє.
Господи! Поясни чого я плачу через тебе?
Ти не мій і уже не її...
А по щоці усе котяться й котяться сльози солоні...
Заплакані очі...
Рана на душі...
Навіщо ти приснився мені?..


Рецензии