Над я

Темноліка ніч біжить по хмарах
Розсипає зірки золоті.
Десь моя надія у туманах
Загубилась у самім будті.

Я на сонце радісне чекаю,
Бо навколо посмішки дарує,
Бо волосся лагідно торкає,
Грає в фарбах, начебто жартує.

І стає так легко, наче крила
На моєї спині виростають
І потроху думки невеселі,
Мов повільні хмари відлітають.


Рецензии
Украинский язык добавляет шарма...

Александр Зрячкин   18.09.2007 22:23     Заявить о нарушении