Течiя

Плин ріки. Поміж гір, де пороги
мов шаблями січуть течіЮ,
Ми пливемо й шукаєм дорогу -
випробовуєм долю свою.

Б'єм руками в безсиллі щосили
По воді, аж хитає човном -
Душі хочуть у небо на крилах,
Розум тягне униз чавуном.

Лиш втомившись махати руками
Та тримаючи міцно стерно,
З течіЄю зіллємось думками
Й пропливем крізь відкрите вікно.


Рецензии