Тi, якi розвiвають

5. Адже те, що вам обіцяно – справдиться
6. І Страшний Суд справді настане!

Коран. Сура п’ятдесят перша.

А мені цікаво
чи дійсно йому так легко
стріляти в спину дитини;
Чи може
я
чогось не дочуваю?
Розтлумачте, (.)
Бійці Мохаммеда (Судді невірних),
Яке маєте право,
Вирішувати інших долю.
Та якби була на те моя воля
Я вбив би вашого бога,
І може тоді запанував би Мир та Спокій,
Нарешті Війна буде (!) лише Спогад


Рецензии