Не успеть

Одинаки долають більшість
Коли віки губилися у днях
За руки взявшись йшли у вічність
Лишали бій в крові а не в соплях
Оспівуючи безвісті відсутнього
Співали ще нечуваних пісень
Чекали світлого майбутнього
Збираючи на чорний день
Вони не ті кому ставлять умови
І коня на скаку не спинити
Цей стакан наполовину повний
І значить можна далі жити
І всі люди в життя круговерті
Неприкаяні і покинуті
Вони не боялися смерті
Вони боялись не встигнути.


Рецензии
Лучший стих из тех что мне приходилось читать на стихире! Просто непревзойденно!

Палиенко Виталий   19.02.2013 14:18     Заявить о нарушении