Влада не люди!

Не буду я писать про вашу кляту революцію,
Не буду я писать про політичну проституцію,
Не буду я писать про ту страшну корупцію,
Яку ви тою революцієй зробили,
Бо ви лиш тільки гроші всі любили,
Тому й робили свою кляту революцію!
Бо треба повернути гроші в Штати,
А на народ вам, вибачте, насрати!
Тож жили тягнете з простих людей,
Що хутко нахапались ваших збочених ідей.
Бо волю може дати тільки анархізм,
А ваші вибрики – то звичайнісінький цинізм.

До біса помаранчеву свободу,
До біса і блакитную стабільність,
До біса і «сердешну» ідіотку,
Ми самі маєм відібрати свою вільність!

Ми маєм взяти чорні прапори
І вилізти з своєю крайньої нори.
Повинні знищити всіх хто нас пригнобляє,
І хай Господь нам в цьому помагає!


Рецензии