Осiнньою дорогою...

В руках кермо... Слизьким вужем дорога
Сповзла з гори в осінній краєвид,
Свинцеві хмари в серце ллють тривогу,
В пожовкле листя огорнувся світ.

Сумна мелодія.. Перед очима
Твоїх зіниць меланхолійний сум.
І тільки вітру свист в вікні тужливо
Клубки заплутує з промерзлих дум.

Блідих долонь тепло... По всьому тілу
Вогнем пронісся спомин про твій сміх -
Я прилечу в Весну, немов на крилах,
Здолавши милі зимових доріг!


Рецензии