З Новим Роком Вас в таю!

З Новим Роком Вас вітаю!
Щастя й радості бажаю!
Я Вам зичу досягти,
Позахмарної мети!
В банку доброго рахунку.
Ніде в справах прорахунку.
В особистому житті -
Завжди буть на висоті!
І в коханні Вам віддачі,
Дай но Боже всім удачі!
Зустріч радість най дарує.
Кожен хай тепло відчує.
В сніжний вечір Новорічний,
В бій годиннника північний,
З Вами келих підіймаю -
З Новим Роком Всіх вітаю!!
27.12.2005


Рецензии