Наша Юля, красатуля...

Наша Юля, красатуля,
На щоцi у неї гуля.
В носi булькає i грає,
Юля ходить на всiх чхає.
На голiвонцi чуприна,
Немов дика стебелина.
Ходить, бродить, позiхає,
Сон на мене навiває.
Хай скорiш виздоровляє,
I мене сильнiш бажає!
Зi здоров`ячком бочина
Юля файная дiвчина!!!
01.2005


Рецензии