Все в тобi

Щось роблю, кудись іду,
Якось засинаю...
Місця собі не знайду,
Так тебе кохаю.
Несолодкий шоколад,
Нем'яка подушка.
Хочу спать, а мені мрії
Шепочуть на вушко:
"Ти згадай, який він дивний,
Які в нього очі..."
Вже й за північ час пішов,
А спати не хочу.
Мучать, мучать мене мрії,
Аж на серці тяжко.
Полюбила дуже швидко,
А забути важко.
Тільки дума щось робити
В мізках думка знов:
"Ох, яка в нього усмішка..."
Отака любов.


Рецензии