Снiжинка

Я сніжинка - холодна й срібляста.
Я сніжинка - колюча й пухнаста.
Я над подихом вітру літаю,
Але низько з небес не спускаюcь.

Над тобою кружляю в повітрі...
Небезпечно на тіло сідати.
Ти гарячий, як полум'я літнє,
Лиш секунда - і можна розтати.

Але так воно вабить до себе,
Що терпіти ще трішки несила.
І не знаю тепер: чи до тебе
Я в житті когось більше любила?

Якби мала багато я влади
І сама собі смерть вибирала,
То на губи твої прилетіла б

І від подиху твого розтала.


Рецензии