Despre ea

Bea din corpul meu roua oboselei,
Cu unghia picteazа,iubeste tremurind.
Atit de dulce e,in inima petalei,
Atit de gingasа e buza lunecind.

Sаrutа ochii mei furindu-mi lacrima,
----------------------------------


Рецензии