Cаci miine nu stim ce-o sа fie...

Te tin in bratul meu si plouа
Si simt cа sufletului ii bine,
Mа strаdui sа iti fac plаcere,
Cаci miine nu stim ci-o sа fie.

Grаbeste clipa in despаrtire,
Sаrutul dulce m-ameteste.
Iar spiritul o bezdnа cere,
Si inima in singe creste.

O miinа cautа cаldurа,
In gingasul tаu corp grumos.
Aprinzi o vesnicа fаclie,
Imi cinti un cintec tu duios.

Eu trebuie sа plec in noapte,
Adio n-fatа imi soptesti.
In noaptea aceasta sа visez,
O zinа blindа din povesti.

Iar miine noi ne vom plasa,
Pe drumul lin spre fericire.
In lumea unde-i dragostea,
Ca sа trаim o vesnicie.

Dar pinа cind te tin de umаs
Si miina ta e in miina mea.
Credinta mea in azi e vie,
Cаci miine nu stim ce-o sа fie.


Рецензии