O lacrima furis se-ascunde...

O lacrimа furis se-ascunde,
Alunecind usor pe-obraz.
Si gingas buza mi-o atinge,
In brate zice ca s-o las.

Si-mi tot sopteste despre tine
Si zice tot cа esti a mea.
Imi dau eu seama cа acuma,
In locul tаu o tin pe ea.

Imi povesteste cа cindva,
Vom fi noi iarаsi impreunа.
Te voi lua in bratul meu,
Te-oi sаruta,te-oi stringe n-truna

Va fi asa cum spune ea,
Cаci lacrima mai bine stie.
Cind sufletului i-i este trist,
La jumаtatea lui gindeste.

Mi-e dor de tine,draga mea
Si lacrimii i-i dor de tine.
Abia astept cind fata ta,
Se va lipi de buza mea.


Рецензии