Все, що бачу... укр

Рок-кав`ярня, пил та бруд,
Курять свій таємний смуток,
Зцілюючи душу цим,
Оболонку лиш припудрив,

Музи образ бавить світ,
Гра струни потішить вухо,
Пісень гарних лід тріщить,
Під незрячим Лиха оком…

Як Він може зрозуміти,
Що співають їх серця,
Наче спійманий той злодій,
Обкрадає всіх їх гра…


Рецензии