Безмежне море тво... укр

Все ж ніде – ні в кіно, ні в житті, ні у храмі,
Я не бачила глибшого моря із сліз,
Що він лив їх в холодне багаття -
Твоє серце мале він жадав розпалить!

А учора я бачила Диво самотнє,
Що не кожний побачить за весь Шлях Земний,
Зрозуміла нарешті, що значить Безодня,
У якій потонути не вистачить сил…


Рецензии