Одна думка укр

Прокинувшись від присмаку роси,
Тієї, що нагадує вчорашній дощ,
Тієї, що залишить в пам’яті лиш сон,
Про те, чому продовжуватись – не дано.

У поцілунках сонця – та весна,
Казками яркими наповнена вона,
Думками світлими розвіє холоди,
Прийшло то літо, що наміряв ти…


Рецензии