Коли приходе нiч

Коли приходе ніч,
Тебе я обіймаю
І руки лиш твої,
Лише твої жадаю
 
Щоб знову у ночі,
Твоє тепло відчути
Тепло твоїй душі
Що біля мене буде
 
Нехай пройдуть роки,
І зміниться майбутнє
Лиш часточка душі,
Нехай зі мною буде
 
Хранімо у серцях,
Як іскорку кохання
Цю часточку душі,
Цю часточку бажання
 


Рецензии