З вам разам у сям!..

Прывятанне краіна!
Прывятанне мой дом!
Мне вяртанне шчасліва
У гэты бацькаўскі двор.
Дзе дзяцінства прабыла,
Дзе чакаюць бацькі.
Тут зямля белакрыла,
Сінявокія дні...
Тут сябры, што да неба
На стагодзі вялі...
Дзякуй усім! Не хлусліва!
З вамі разам у сям'і!..


Рецензии