Написалабявршпрокохання

Написала б я вірш про кохання
Та для цього замало слів.
Посміхнуся тобі, як востаннє,
Ти герой моїх мрій і снів.

Цілий Всесвіт до ніг би поклала,
Та навіщо тобі цілий світ?
Я б до смерті тебе цілувала,
Та життя – це лише тільки мить.

І для тебе я зірку б дістала,
Та далека вона і чужа.
Я б на тебе життя все чекала,
Та навіщо без тебе життя?

Тож не буду слова я шукати,
І на небі залишу зірки.
Буду я тебе просто кохати,
Ти – єдиний, один тільки ти.


Рецензии