Чому?

Депресія, самотність...Результат усього цього можна трохи нижче прочитати.

Гарне питання чому?
Чому я живу?
Чому мучуся сама?
Чому порятунку нема?
Завжди в голові одні чому, чому, чому...
Та біда в тому, що я не знаю.
Чому живу, мучусь, існую.
Але я знаю одне.
Я колись помру
І в сирій могилі із червами спокій знайду.
Чи прийде на могилу хтось ту?
Я не знаю.
Так же само, як чому я живу.
Але відповідь десь є,
Бо так влаштоване усе.
Але де?
Поки я її не знайду залишається одне чому.


Рецензии
Я прийду к тебе на могилу.
Всегда твоя Барби=)

Сметана 2   20.06.2013 15:29     Заявить о нарушении