Сни

Сни ранкові і вечірні.
Думи вранішні мої.
Речі на кріслі.
Помада на щоці
Що було вчора,
Що буде тепер?
Що буде наступної ночі?
Зайві питання, лишні думки...
Краще мовчи і сильніше мене до себе пригорни!


Рецензии