Сонце - ворог менi

Сонце - ворог мені,
Бо воно має очі,
Бо бачить, що в день я не твоя,
бо бачить, що в день я не сама.

В день я з ним.
У тіні його,
У ліжку його.

Але ніч рятівниця моя,
Бо має брата Місяця,
що сховає і приголубить нас
Коли настане пристрасті час.

Місяць, зорі ти і я
Чому ніч така коротка?
Чому любов буває лише одна,
а я його рабиння?!

Рабиння дня!
Але ніч любий моя і твоя!


Рецензии
Таню, допышить буквочку"И" в заголовки. Вы хотилы сказаты " Сонце ворог - мени"

Николай Мельник   04.08.2007 19:59     Заявить о нарушении