Минулого у нас нема...

Я знову думаю про тебе,
Минулого у нас нема,
Я знаю, так воно і треба,
Щоб знову не прийшла зима.
А так ми вільні і минуле,
Не тягне нас з тобою вниз,
Я може ясен, ти - тополя,
Що в просторі і в часі розійшлись.
Ти скрипка, я - твої покірні струни,
Що може разом знову зазвучать,
Ти біла лілія, а я легенький вітер,
Який боїться пелюстки твої зірвать.


Рецензии