Проходять години

Проходять години, роки.
Невблаганно минає час,
Лиш світять на небі зірки,
Як символ надії для нас.

Люди ,мов тіні зникають з землі,
Недовгий до зірок політ.
Тихо розчиняються в ранковій імлі,
І назавжди залишають цей світ.

А зорі з вічності висоти,
Знають людей майбуття.
Їм знайоме відчуття самоти
У них нескінченне життя.

Коли на небі плаче зоря,
Ми розуміємо життя суть.
Тихо пливуть бездонні моря,
Майбутнє можна змінити, мабуть!

І плаче вона мовчазна,
Що у безкраїх, просторах німих,
Ніколи не сяє весна,
І холод завжди у висОтах нічних.

Ця зоря кришталева мала,
Дивиться завжди у даль.
Вона хоче кохання тепла
Та воно так далеко, на жаль.

Між зірками, що кохають, двома,
Як і в нещасних людей,
Завжди виє сувора зима,
І не видно пророчих очей.

І все ж наша доля у наших руках,
І трепетний вогник у серці палає.
Ми не хочемо вірити у Зодіак
А правди тяжкої ніхто і не знає.

Той вогник згорає за мить,
А в душах пітьма на вікИ.
Чому ж наше серце від болю щемить?
Зорі як ми. Чи навпаки?


Рецензии
Я думаю, всё-таки наоборот.
И в этом, наверное, наша беда.
Ведь звёзды светят за годом год,
А люди уходят от нас навсегда...

Шановна Катерина Олександрівна, у Вас справді гарні вірші, і я щиро бажаю Вам успіхів у подальшому творчому житті.

З повагою,

Марина Рихтер   01.08.2007 10:16     Заявить о нарушении