Не винен ти!

Не винен ти,що я тебе кохаю,
Не винен ти,що доля нас розводить,
У мене в серці наче гостре коло,
Без тебе день,як ніч-страждаю.
Не винен ти,що я тебе обрала,
Не винен,що ти став моїм бажанням,
А голос розуму,щодень мене вбиває,
Що ці стосунки стануть покаранням.
Ти ніби мій,а все ж чужий-одна я,
Непевний шлях з тобою нас єднає,
З тобою прагну завжди бути поруч,
Та чи здійсненна мрія,що чекаю?!!


Рецензии