Я вже не так боюся зради

Я вже не так боюся зради,
І не чекаю каяття.
Під сумнів ставлю я поради,
Чомусь та вчить життя.

Частіше хочеться змовчати
І не вдаватись до дрібниць.
Все менше можу я згадати
Вигляд справжніх лиць.


Рецензии
в о т б ы Ч а п л и н с к и й п о р а д о в а л с я.... ;)

Марья Искусниццца   09.08.2007 17:39     Заявить о нарушении