Гiрська дорога...

"Високолоба" :

"Гірська дорога. Гречка не достигла,

А квітами частуйся досхочу!" (1694)

(Мацуо Басьо у пер.І.Бондаренка)


Гірська дорога. Гречка не достигла,
А квітами частуйся досхочу!
Пригадую - ти по дорозі бігла...
Щоночі в наші гори я лечу
Й біжу, мов навіжений, за тобою...
Не можу наздогнати. Зупинись!
Згадай, як ми кохались під горою.
Не муч мене! До скронь моїх торкнись...
Ще раз переживем щасливі миті,
Коли шалено пульсувала кров...
З дороги падав камінь - просто в квіти,
котрими частувала нас любов.


Рецензии
Так гарно. Мова у Вас просто чудова!

Валентина Силава   16.10.2007 23:26     Заявить о нарушении
Дякую, Лізо! Мені дуже приємно.

Тарас Плахтий   19.10.2007 21:44   Заявить о нарушении