Де ходять Зор

Де ходять Зорі - там стежок немає
Там голий вітер пил здіймає
Живе там тільки зла зима
Весни і літа там нема.

Де ходять Зорі - там слідів немає
Де правда там ніхто не знає
Там все за гроші, а дарма
Повітря навіть там нема.

Де ходять Зорі - там Людей немає
Ніхто там слова не тримає
Самотність там лише сама
Та й та мовчить бо вже німа.

 


Рецензии