Сум гiркий...

Біля тину зів`яла вже рута
і барвінок хрещатий засох,
а на серці мов тая отрута,
що спалила серця у обох...

Тож болять вони завше невпинно -
запечатані в гіркий той біль.
Де ж ти, доле моя, ти, дівчино,
виглядаю тебе звідусіль.

Я з-під неба чекаю, чекаю -
мо ж зорею появишся знов,
ніжним птахом з далекого краю
й залікуєш серця нам обом.

Скільки днів ми блукали в однині
йшли стежками болючими босі
в лихоліття по всій Україні,
дотепер там мій сум все голосить.

То чого ж розійшлись серця вирвав
та й покинули світлий наш край,
як птахи, з болем кинулись в вирій,
не питай,не питай, не питай...


Рецензии
А у мене таке запитання -всеж як треба - завше чi - завже?
Прошу пробачення)))))))

Игорь Чап   11.07.2007 21:33     Заявить о нарушении
Будь ласка!
"ЗАВШЕ", тобто ЗАВЖДИ.
Успiхiв.

Полищук Виталий   15.07.2007 19:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.