Дорога через нiч

Припавша кирка місяця -
Розбитий час... Копальня ночі:
То завмира, то біситься,
То зводить зір, то хмар толочить.

Розчесані жаринами,
Тремтять зірки. Так непорушно:
В`юки доріг за спинами,
В подолі рук на видих душно.

На відстані у похить вій
Не проковзнути в мить прозрінню:
Іти пів-дотиком до мрій -
В наступне впертись покоління.

9 Листопада 2006


Рецензии