Вечорова Зiрка

Багряні хмари. Мовчазні діброви.
Прозора волошкова півімла.
Відкрою двері в простір вечоровий,
Щоб зірка на побачення зайшла,
І щоб сказала: ”Здрастуй, Олександре!”
І поцілунком сколихнула кров.
Під вікнами горять палкі троянди.
А, а може, то горить моя любов?..


Рецензии