Свтворення Свiту

Спочатку пінились тумани,
Тоді з’явився жбан Землі.
...І утворились океани.
...І полетіли журавлі.

А потім вечором зеленим,
Між древніх скель і юних трав,
Таємно ти пришла до мене
Туди, де я тебе чекав.

Втирала губи зірка рання,
Туман гойдався, мов рушник.
Над світом, наче знак питання.
Стояв ліричний молодик.


Рецензии