разлились по земле на Ивана Купала

Розтеклися по землі чисті росоньки.
Заспівали у долині нові ручаї.
Там дівчата прикрашають свої косоньки,
Гребінцями розплітають довгі кучері.

Забринить веселий гомін біля річеньки,
Тай полинуть пісні мрії по воді.
Квітку з квіткою сплітають білі рученьки,
І до серця прикладають долю у човні.

Вітер долі подихає всім у личенько,
Щоб кохані були разом у ночі;
Квітку ніжності дарує на заручення,
Щоб не згаснув вогник щастя у душі.


Рецензии
Гарно!!! :))

Андрей Петренко   06.07.2007 12:25     Заявить о нарушении
Андрiй, зi святом!

Iз повагою
Мiранза

Миранза Ли   06.07.2007 21:13   Заявить о нарушении