Мовчиш? - Мовчи...

Мовчиш?
Мовчи...
Твої слова не варті
бути почутими
(твої думки...)

Сидиш?
Сиди...
В темній кімнаті
мов за ґратами
(боїшся вийти ти)

Чуєш?
Слухаєш...
Не дай чужим
думкам пустим
вести

Тремтиш?
Боїшся...
Зламай ті стіни
Навіщо тліти в темряві?
Живи.


Рецензии