Телепатия и телепортация

ТЕЛЕПОРТАЦІЯ І ТЕЛЕПАТІЯ


Телепортація і телепатія
Експеременти з ніжністю
Салюти,феєрверк,овації
Від якості до кількості

О.В.О. – особливо важлива особа.
Ріка до моря, струмок до річки.
Чорна кава, чорний день, чорна хвороба
Зелений чай, зелений змій, зелені чоловічки

У любові є доля ненависті
Небіжчик у кисневій масці
Хочеться вити від радості
В інвалідній колясці


Яка різниця хто і з ким
Усі помруть – і ви й вони
Де ми тоді коли ми спим?
Стакан без дна , мир без війни.

На столі банкнотів пачка
Вижити за будь яких умов!
Біла глина, біла стеля, біла гарячка.
Чарівний день, чергова смерть, червона кров


І розберись де наслідки а де причини
І хто тверезий а хто п’яний
Життя це те, що нижче спини
І буде кнут за кожен пряник


29 травня 2007 р.


Рецензии