Трилог я Данте

Час плине невпинно швидко,
Поспішай робити добрі діла,
Щоб одного разу нічка невидна
Тебе у Пекло не завела.
 Пекло

Колір охри, не певні всі рухи,
Птахи і дерева безкольорові,
Тут ти почуєш Чистилища звуки
Все майже хворе і майже здорове.
 Чистилище

Зелена травичка, квіти, дерева,
Що це? – Це Рай, ти можеш буть певен.
За добрії вчинки сюди ти попав,
Собі сам подякуй, що не пропав.
 Рай


Рецензии