Ранкова кава

Мій Харкове милий, у сонячнім сяйві
Я бачу твоє із ніччю прощання.
Сонячні промені асфальт лоскотять,
Небом ще сірим пташини летять.

Ранок настав із запахом кави,
Ось він почався і буде цікавим.
Не все ще прокинулось, дихає тихо,
Ще не наповнилось сонячним сміхом.

Гортаю конспекти, пишу sms,
Сонячний ранок уже не прогрес.
Навіть цікавий і тягне до мрії,
Пускає промінчик під мої вії.

Вдень все стане зовсім інакшим,
Під вечір я зрозумію все краще.
Піду я до сну і збережу сподіванку
На сонячну ніжність наступного ранку.


Рецензии
Якая шчырая споведзь, прызнаньне ў каханьні свайму гораду. Кранула мяне.

Дмитрий Слепович   29.10.2007 12:04     Заявить о нарушении
Дякую!З повагою, Катя

Катя Карамель   06.11.2007 22:04   Заявить о нарушении