Солодкий мед бажання - Збiрка - Парасоля для долi

Солодкий мед бажання на вустах,
у серці сполох вистукала втіха,
усоте дораховував до ста,
уперше зрозумів, що значить «тихо».

Від ранку недокоханого... цвіль
в глухім кутку, омані – панацея.
А біль летить на спогад, наче міль,
щоби згоріти криком: «Панно, це я!..»

Признання довгожданного рядки –
прості до зрозуміння, зшиті збоєм...
і десь, на рівні атому, думки
розщеплені між небом і Тобою.

20 Квітня 2007


Рецензии