Чужина - матимачуха - Збiрка - Краплi Всесвiту

Заливався світанок пташино,
Зачекався бджоли липи цвіт.
Я сьогодні вдихав Батьківщину,
Видихаючи прожитість літ.

Пробігали роки краєм пам`яті,
Із дитинства збиваючи лік.
І посходились думи покаятись –       
Ще без смаку, та з тілом калік.

Від обійм Чужина – мати-мачуха,
Світла крайці і крихти тепла.
Десь на споді нажитого лантуха
Вишиванка, що в хрестик, лягла.

Не кричу, не охрип, я не вигорну
Попіл серця... За крок до межі
Видихаю прожитість всю приторну,
Задихаюсь у тім, що чужий.

Знову ніч... Сон старий... Прокидаюся.
І вікно на очах прикраша:
То не сніг... То лиш цвіт... Осипаюсь я.
Біла-біла, ясніє Душа.

22 Грудня 2006


Рецензии
Я слушала эту песню. Прекрасное исполнение.Очень душевно звучит.
А стихо - просто великолепное.
Ты - ГЕНИЙ, ЛЮ.
С обожанием,

Лемара Лемара   19.06.2010 14:13     Заявить о нарушении
Спасибо, Лемара.
Леся очень хорошая исполнительница песен.
Ее репертуар берет за душу.
С теплом,
ЛЮ

Юрий Лазирко   22.06.2010 00:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.