***

Холодна весна.
І не квітне у квітні світанок.
Я розвожу багаття
із трохи промочених мрій
В такт північному вітру танцюю,
танцюю шалено свій танок,
тихо б"ють барабани
про те, що він все ж таки мій.

І стрічками червоними
в небо злітають закляття
Може то ворожба,
а можливо лише гіркий спів
білий прапор для жінки
так поволі сповзаюче плаття.
І невже тобі треба
безглуздих, принизливих слів?


Рецензии
Этот стих, он просто завораживает!

Оксана Бондарчук   30.07.2012 08:19     Заявить о нарушении