Прошу, панi!

Вечір кольором сірим.
Ти самотня стоїш.
Втечі, сльози, зневіри
Приховати свої

Чи забути ти хочеш,
Чи змінити життя.
Вітер кольором ночі
Заливава почуття.

Наче був я і поряд
Та твій подих та сум
Розчинив наші долі
В темних водах часу.

Але скільки потрібно,
Коли вечір приніс
Крилом тільки повільно
Тонка течія сліз

Тінь, зіниці торкаясь,
Хоч було це давно,
Щоб змінити "Кохаю!"
На "Мені всеодно."...


Рецензии