Осень

ОСІНЬ

Вже давно відлітати зібрались лелеки,
Бо прийшов їхній час, як прощання сезон.
І вслухаюся я: всюди лине їх клекіт,
І бере наші душі в болючий полон.

Бурно осінь мандрує по скошених травах,
Стигнуть краплі роси на пшеничній стерні,
І, можливо, останній гарячий ще спалах
Сонце нині дарує безсилій землі...

І, можливо, останні сьогодні лелеки
Прокричать понад краєм пекучим жалем,
Бо уже з небокраїв – близьких і далеких –
Плине осінь до нас із холодним дощем.


Рецензии
Та до осенi ж так далеко.
З повагою

Николай Таранцов   20.06.2007 20:36     Заявить о нарушении
Далеко, щановний Миколо, але моя осінь вже на носі.)))
Дякую і бажаю Вам щастя та творчого натхнення. З теплом - Володимир.

Владимир Бояновский   20.06.2007 22:34   Заявить о нарушении