я адчуваю твой снежаньскi водар

я адчуваю твой снежаньскi водар
с прымессю кавы, салодкiх цукерак..
з родным жыццю HUGA BOSS без памеру..
я адчуваю цябе..назаусёды

я нерашуча спрабую на густ
цяжкi твой подых у цiхай усмешцы
побач з табой не находжу я месца
i без цябе..зразумець не магу

справа у чым? дзе маё разумленне?
птушкай маленькай уляцела у палон..
дзе ж тваi кроплi святога сумлення?
як мне цяпер, калi сэрца тваё?..


Рецензии