Конец строки на украинском языке

КІНЕЦЬ РЯДКА



У проміжках рожевих хмар
З'являються зірки,
Машини мчать у своїх справах,
Голодний ситому не дасть руки
І не важливо хто з їх правий...


Смерть не обира - Вона сліпа,
У жилах її тече отрута,
І сьогодні її кістлява стопа
Тут чи там неодмінно ступить.


Краплі крові у кінці рядка
того кого нудьга здолала
Цієї гри останній хід
У смерті рука легка
Відповідь тим хто не знає де вихід


Там де росте барвінок і не пахнуть квіти
Серед гробової тиші
Хтось прочита недописані рядки
Того хто в цій війні не вижив.


23 січня 2007 року


Рецензии