Изменения природы на украинском языке

Проходить осені пора прощальна,
Проходить жовтий листопад
І настає зима вітальна,
"Цвіте" пухнастим снігом сад...

Привітно білий сніг кружляє
І заметіль навкруг мете.
Зима-провісниця кохання,
Бо в лютому День Валентина є...

Вже сніг навколо розтає
І піднімаються з-під снігу
Ті квіти - проліски весни
І небо ніжноголубе,
Ясне і завжди всім привітне.

А потім все навкруг цвіте
І пахне ніжним білим цвітом,
Кохання чисте і палке
Приходить, навіть непомітно.

На світі все це тільки гріє,
Бентежиить душу, приходить сміх.
І серце і душа радіє,
Коли побачиш молодих.


Рецензии