Я - ж нка...

- Чому твої очі сіяють,
І чом ти така прекрасна,
Чому тебе люди кохають,
І чом посміхаєшся ясно?

Чому твоє серце нестримне
Тепло багатьом так дарує?
І чом ні для кого й нікому
Твоєї душі не бракує?

Ну в чому, скажи, твоя велич,
І в чому твої принади?
Чому лиш тобі і для тебе
Співають вночі серенади?

Вона посміхнулася мило,
Така, до нестями, красива.
Сказала – й душа затремтіла:
- Я жінка – і в цім моя сила!


Рецензии